Du vet de där svindyra kexen, delikatesskexen, som du kan köpa i diverse butiker för en handfull gulddubloner? Ja precis. De där som du aldrig köper. Skit i dem. Gör dina egna istället, de blir svingoda. Och billiga. Och det är en riktigt bra present att ge bort. Passar skitbra till julbordet dessutom! Nog med svordomarna, här kommer receptet. Tack Malin.
Värm vattnet på spisen så att det blir lite mer än fingervarmt. Blanda allt. Smeta ut på ett bakplåtspapper ett par millimeter tjockt. Grädda i ugn, 150 grader i 50 minuter. Låt svalna och bryt i mindre bitar.
Åh! Enkelt och fint - precis som man vill ha det!! Tack för recept och helbra inspiration!!
SvaraRaderaJohanna
Will do! Ska absolut prova mig på det här, blir ett bidrag till julbordet.
SvaraRaderaEn fråga: hur mycket blir det på det här receptet? För hur många pers typ?
Helene, de är rätt mäktiga men skulle tippa på att det räcker till 4-5 pers iaf.
SvaraRaderaDom blev riktigt lyckade, supergoda och spröda :) Så tänker att det kommer bli fler omgångar av det här delikastesskexen...
SvaraRaderaTack och God Jul!